Meer Dan 200+ Eerdere Succesverhalen, Ben Jij De Volgende?

Afvallen, Spiermassa, Sterker, Fitter

Meer Dan 200+ Eerdere Succesverhalen, Ben Jij De Volgende?

'' Albert is een zeer gedreven en professionele coach. Hij heeft kennis van voeding en training en binnen het programma kun je op ieder moment deze kennis tot je nemen door middel van de online leeromgeving waarin Albert je uitlegt wat voeding, training en de juiste mindset voor je kan doen. Albert weet je op een positieve manier te stimuleren om door te zetten, ook wanneer het je even niet lukt. ''
Miranda Post

Waarom ALBERTKRAMER. ?

Wil jij je ook fitter voelen, gezonder en meer energie hebben gedurende de dag?


Wil jij je zelfvertrouwen een boost geven en beter in je vel zitten?


Wil jij sterker en fitter zijn met een fysiek waar je trots op kan zijn?


Ik had ook al deze doelen maar het leek wel alsof niemand mij daar ÉCHT mee kon helpen.


Uiteindelijk heb ik een manier gevonden hoe ik dit kon bereiken zonder dat ik strenge diëten moest gaan volgen.


Met mijn bewezen methode help ik jou om je doelen waar te gaan maken zonder dat jij hoeft te leven in restricties of sociale gelegenheden moet afzeggen.

Alles van a tot z

Zolang je lid blijft krijg jij toegang tot onze kennisbank. Hier vind je letterlijk alles wat je nodig hebt om jouw doel te gaan behalen. Van caloriebehoefte berekenen tot aan gezonde avondsnacks, van interessante boeken om te lezen tot aan superfoods.
''  Ik wilde voor mijn bruiloft graag wat kilo's afvallen, ik had het weer veel te ver laten komen en dan is de weg terug best moeilijk om aan te beginnen. Ik kwam Albert tegen op Instagram en die bood aan om even samen te beeld bellen. Ik ben toen heel simpel begonnen en steeds wanneer ik vragen had kon ik die gewoon 24/7 stellen en kreeg ik er altijd heel snel antwoord op, soms zelfs binnen 5 minuten al!  '' 
Christel Postma

Ready? Lets go!

Meest Gestelde Vragen

Wanneer kan ik starten?

Zodra je aanmelding is bevestigd gaan wij z.s.m. voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 48 uur een mailtje van ons met de vervolgstappen.

Is het geen standaard voedingsschema die ik krijg?

Je krijgt een op maat gemaakt voedingsplan die wij voor je samenstellen aan de hand van een intake formulier. Zo kun jij precies aangeven wat je wel lust, wat je niet lust en hoe je dagen eruit zien.

Is de samenwerking volledig online?

Onze samenwerking is volledig online zodat jij alles kan volgen op je eigen tijd en tempo.

Hoe ziet het trainingsschema eruit?

Net als het voedingsschema krijg jij een op maat gemaakt trainingsschema. Jij vertelt ons je focus voor de komende tijd en daar maken wij het schema op.

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom werkt dit wel?

Wij hebben een online leeromgeving toegevoegd aan onze coaching. Hier vertellen wij je wat écht werkt en waarom met 39 informatieve video's.

Verder heb jij die stok achter de deur door 24/7 chat support, een community met like minded mensen en toegang tot een kennisbank waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om te slagen.

Heb ik overal toegang tot de cursus, community en kennisbank of kan het alleen vanaf de pc/laptop?

Ja, alles is zo gemaakt dat je vanaf je laptop, smartphone, tablet en pc kan inloggen.

Kun jij garanderen dat ik resultaat ga behalen?

Met onze online coaching hebben al meer dan 200+ klanten prachtige resultaten behaald.

Garanderen kunnen wij tot zover dat wij zeker weten dat wat voor je klaar staat werkt. Natuurlijk is jouw input en hoe graag je je doel wilt behalen ook van belang om uiteindelijk tot een succesvol eindresultaat te komen.